095 815 8171

©2019 by Kala Presence. Proudly created with Wix.com

Graphic Design Office

WELCOME TO KALA PRESENCE

The Best SEO Company

 
Modern Office

WHO WE ARE

Connect with Customers

Sveobuhvatna digitalna strategija za potpunu dominaciju tržištem
Web dizajn, SEO, Google Ads, Facebook Ads, društvene mreže, PPC, brand strategije – radimo sve! S nama ste uvijek u dobrim rukama jer će se naš iskusan i kreativni tim pobrinuti o svakom aspektu vaše online prisutnosti. Naše strategije u potpunosti su prilagođene vašim ciljevima i vašoj viziji te zajedničkim snagama podižemo vaše poslovanje na novu, uspješniju razinu.

 

SERVICES WE OFFER

Brainstorming

SEO OPTIMIZATION

Graphic Design Office

WEBSITE DEVELOPMENT

Office

GOOGLE ADS

Kala Presence, najbolja marketinška agencija u Zagrebu preuzet će stvari u svoje iskusne ruke i pretvoriti vašu web stranicu u visoko rangiranu, vidljivu, konkurentnu i posjećenu stranicu.

Tim vrhunskih stručnjaka Kale Presence osmislit će atraktivno dizajniranu, funkcionalnu, pristupačnu i responzivnu web stranicu. Povećat ćemo vašu online prisutnost, olakšati povezivanje s novim klijentima i pretvoriti posjetitelje u potencijalne kupce.

Kala Presence osmislit će ciljanu Google Ads kampanju za vas na temelju detaljne analize tržišta, konkurencije i ključnih riječi koje korisnici pretražuju. Naš iskusan i stručni tim pomoći će vam snaći se u svijetu Google oglasa i otkriti vam izvanredne prednosti i pogodnosti koje on pruža.

 

CONNECT WITH US

Get in touch to learn more about how we can drive your brand forward. As a full-service Marketing Agency, we know how to help you and your business grow and flourish. All you’ve got to do is call!

Borongajska cesta 80A, 10000, Zagreb, Croatia

095 815 8171

Open Space Office
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now